Cenovnik #  Smeštaj  #  Registracija  #  FAQ  #  Mapa Sajta  #  Partneri
About School Education Calendar Extra Activities About Syllabuses Contact Information
 
Welcome to Belgrade Summer School
#Beogradska letnja škola 2016
Beogradska letnja škola (BSS-Belgrade Summer School) je međunarodna škola jezika koja se održava u Beogradu i Srbiji. Škola je podeljena u dve smene, svaka u trajanju od po dve nedelje, od 4. jula do 30. jula 2016. (4. jula - 16. jula i 18. jula - 30. jula).
Ovaj međunarodni događaj se sastoji od obrazovnog - kursevi jezika i društvenog dela - kulturne i rekreativne aktivnosti i ekskurzije.

1
Beogradska letnja škola je dešavanje koje okuplja studente i mlade ljude iz naše dijaspore i celog sveta oko zajedničkog cilja – upoznavanje Beograda i Srbije, lokaliteta velike kulturne i istorijske baštine, i usavršavanje komunikacije na jednom od 10 jezika.
read more


q
Misija Beogradske letnje škole je da ojača međunarodnu komunikaciju kroz okupljanje mladih ljudi. Po ugledu na  letnje škole širom sveta, BSS projekat zamišljen sa ciljem da doprinese usavršavanje učesnika na više nivoa: profesionalnom, kulturnom i društvenom.

read more

#
Poslednje vesti
#
#
#
# YouTube Kanal
Pogledajte najnovije video materijale sa BSS
#
#
#
# Picassa Web Albumi
Uhvatite delić prošlogodišnje atmosfere.
#
#
#
# Zvanični Blog
Budite u toku sa najnovijim vestima sa našeg bloga.
#
#
#
# Panoramio Sightseeing
Upoznajte se s mestima koja ćete obići.
#
#
#
# Tweeter Teme
Pratite nove teme o BSS.
#
#
#
# Facebook Prezentacija
Pogledajte naš profil, postanite naš fan.#Srpski jezik
Srbija je zemlja u Jugoistočnoj Evropi, čiji glavni grad je Beograd. Zvanični jezik je srpski, koji se takođe govori u još nekim zemljama regiona: Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Ako želite da naučite srpski jezik, na pravom ste mestu!
#
#
#
#
About the Courses
#Deset svetskih jezika
Beogradska letnja škola vam nudi 10 jezika između kojih možete izabrati (srpski, engleski, francuski, španski, nemački, italijanski, grčki, ruski, kineski i arapski), svaki sa dva nivoa znanja.

Teen i Student kursevi su osmišljeni za učenike srednjih škola i fakulteta, respektivno. Professional kursevi su napravljeni specijalno, ali ne isključivo, za mlade profesionalce.

Učesnici na Beogradskoj letnjoj školi koji uče engleski jezik, imaće mogućnost da steknu sertifikat Londonske privredne komore, uspešnim polaganjem LCCI testa.

Trajanje svih kurseva je dve nedelje. Po uspešnom završetku finalnog testa, učesnik će dobiti sertifikat o pohađanju

read more
#

 

Na Beogradskoj letnjoj školi postoji dva tipa stipendija: Stipendije bazirane na zaslugama (stipendije za izuzetne studente) i Stipendije bazirane na sreći (za one najsrećnije).


read more

#
#
#
Important links#
#Registracija
Proces registracije je otvoren.
Nakon popunjavanja aplikacione forme i slanja vaših podataka, pristupićemo obradi vašeg zahteva. Nakon obrade, poslaćemo vam e-mail sa detaljima vezanim za vašu prijavu i učešće na ovogodišnjoj Beogradskoj letnjoj školi.
read more
#Cenovnik
Pogledajte cene na ovogodišnjoj Beogradskoj letnjoj školi.Možete sami osmisliti svoj boravak. Izaberite između različitih kurseva jezika, radionica, razgledanja Beograda, celodnevnih ekskurzija, sedmodnevnog programa i mnogo više. Upoznajte se sa cenama i načinom plaćanja.
read more
#Smeštaj
Dajemo vam mogućnost izbora između četiri tipa smeštaja:
hostel, studentski dom, hotel
i apartman. Možete izabrati jedan od ponuđenih tipova smeštaja ili možete sami organizovati smeštaj. Ovde možete dobiti informacije o lokacijama, cenama, rezervacijama, prevozu itd.
read more
#

 

Important Information

 

 

#
#
#
BSS Diaspora

BSS Diaspora
free counters
YouTube Picassa Blogger Panoramio Twitter MySpace Facebook
  više o
kursevima
vanškolske
aktivnosti
obrazovni
kalendar
više o
školi
kontaktne
informacije
 
     
International Communication Fund Privredna komora Beograda Glob Metropoliten Tours
Kancelarija za dijasporu Turistička organizacija Beograda Skupština Grada Beograda London Chamber of Commerce and Industry Concord Language School
     
 
X
 

Dobrodošli na Beogradsku Letnju Školu 2016

07.07.2016 - 02.08.2016

 

Kurs jezika (30sati) + Razgledanje Beograda + Ekskurzije + Izlasci i zabava...

Akcija 149€ !!

Belgrade Summer School 2016