Cenovnik #  Smeštaj  #  Registracija  #  FAQ  #  Mapa Sajta  #  Partneri
About School Education Calendar Extra Activities About Syllabuses Contact Information
 
Program baš za tebe
BSS Programs
#Standardni kursevi
Programi specijalno dizajnirani za tinejdžere i studente.
#Specijalizovani kursevi
Kursevi dizajnirani za profesionalno usavršavanje.
Nakon uspešno završenog kursa svim učesnici dobijaju sertifikat o pohađanju, koji im donosi mogućnost da se prijave i polažu ispit radi sticanja LCCI diplome.
Diploma
BSS Diploma
#Sertifikat o pohađanju
Nakon završavanja kursa na BSS 2016, polaznicima će biti izdat Sertifikat o pohađanju Beogradske letnje škole, što znači da poseduju sva neophodna znanja za sticanje LCCI sertifikata i diploma.
read more
#Zvanični jezici
Beogradska letnja škola je višejezično događanje, a zvanični jezici su - srpski i engleski.

# # #
#
Special Offer
#Stipendije bazirane na zaslugama i sreći
Svake godine, Beogradska letnja škola nudi nekoliko stipendija za talentovane polaznike željne da nauče strani jezik, dajući prednost onima koji ne mogu da priušte plaćanje pune školarine.
#
# # #
#
#
#
BSS Syllabuses
BSS Teen
#BSS Teen
Kursevi srpskog i engleskog jezika nižeg i višeg nivoa za tinejdžere od 12 do 18 godina (starosna granica nije striktna) sa posebnom organizacijom za srpsku dijasporu.
detaljnije
#
#
#
#Srpski jezik - Specijalno za Srpsku dijasporu
- Kursevi početnog i višeg nivoa

Pregled kursa: Moderan, interesantan i kreativan kurs, specijalno namenjen mladima iz srpske dijaspore. Osim toga, ovaj kurs upoznaje učesnike sa srpskom književnošću.

Ciljna grupa kursa: Niži nivo ovog kursa namenjen je onima koji mogu, mada ne sa sigurnošću, da koriste gramatičke strukture i imaju ograničen vokabular. Viši i napredni kurs namenjen je onima koji srpsku gramatiku poznaju dobro i koji bi želeli da to znanje praktično iskoriste. Pošto studenti ova dva nivoa već imaju poprilično širok vokabular, osnovni cilj koji treba da ostvare je da obogate svoje znanje jezičkim nijansama kao što su kolokvijalni izrazi, žargon, adekvatno korišćenje različitog funkcionalnog jezika i slično, da se upoznaju sa srpskom književnošću i delimično sa srpskom istorijom.

Metodologija kursa: Tokom predavanja koristimo vizuelne i audio tehnike koje motivišu studente i podstiču njihovu kreativnost. Jedna od omiljenih vežbi je prevođenje određenih srpskih pesama. Za podsticanje konverzacije jako su uspešni probni testovi slušanja i govora, kao i simulacija svakodnevnih situacija koja razvija interaktivne veštine. Ovaj kurs drži predavač iz Srbije, grupe prosečno imaju 5 polaznika (maksimalni broj polaznika je 8).

Nastavna sredstva: Koristimo udžbenik Zavoda za izdavanje udžbenika kao i udžbenik sa Univerziteta u Novom Sadu.

Uslovi za učestvovanje: Osnovno znanje srpskog jezika za niži, i naprednije znanje za viši nivo. Svi učesnici moraju da prođu test provere znanja pre početka kursa.

Naučićete kako da: Učesnici će unaprediti sve četiri jezičke veštine: čitanje, slušanje, govor i pisanje. Ovaj kurs uključuje i obnavljanje gramatičkih struktura kojima učesnici već vladaju, kao i sticanje novih, bogaćenje vokabulara i u isto vreme i "konverzacije".

Aktivnosti na kursu: Na predavanjima se koriste vizuelne i audio tehnike, dijalozi, multimedija, pisanje eseja, diskusije, jezičke igre koje motivišu studente i podstiču njihovu kreativnosti. Nakon završetka kursa, polaznici polažu završni test.

Mogućnosti nakon kursa: Kurs pomaže učesnicima da se osećaju sigurnije u korišćenju svog maternjeg jezika u svakodnevnom govoru.

Preporučeni sledeći kurs: Kao nastavak učenja, preporučujemo kurs u Concord školi jezika koji je usaglašen sa kursom koji ste završili u BSS.

#
BSS Student
#BSS Student
Kursevi engleskog, nemačkog, francuskog, španskog, italijanskog, grčkog, ruskog, kineskog, arapskog i srpskog jezika na nižem i višem nivou, za studente od 18 do 28 godina starosti (starosna granica nije striktna).
detaljnije
BSS Professional
#BSS Professional
BSS professional kursevi engleskog jezika po sertifikaciji Londonske privredne komore (LCCI), za mlade profesionalce od 25 do 35 godina iz zemlje i inostranstva (starosna granica nije striktna).
read more

BSS Multimedia Gallery

BSS Diaspora


YouTube Picassa Blogger Panoramio Twitter MySpace Facebook
  više o
kursevima
vanškolske
aktivnosti
obrazovni
kalendar
više o
školi
kontaktne
informacije
 
     
International Communication Fund Privredna komora Beograda Beta RFI Glob Metropoliten Tours
Ministarstvo za dijasporu Turistička organizacija Beograda Skupština Grada Beograda London Chamber of Commerce and Industry Concord Language School
Bookmark and Share